Després d’un breu període de suspensió de la nostra activitat professional a causa de l’alerta sanitària tornem a la feina. Tenim quatre projectes en marxa. A Calvià, a l’illa de Mallorca, l’skatepark està pràcticament acabat, només queden pendents part dels accessos i la tanca del recinte. També tenim bastant avançat l’ampliació de l’skatepark de Rubí que esperem acabar en les pròximes setmanes.

Hem començat un nou parc a l’Hospitalet de Llobregat, al barri de Gornal, en el qual estem treballant ara i de el qual us vam mostrar unes fotos. I, finalment, d’aquí a poc executarem la remodelació de l’skatepark de Vic, que ja tenim adjudicada.

Ens estem adaptant a la situació actual, treballant amb equips de protecció personal que no són els habituals i respectant distàncies de seguretat. L’oficina treballa a ple rendiment en la preparació de nous projectes.

CONSTRUCCIÓN DEL SKATEPARK EN EL BARRIO DEL GORNAL, HOSPITALET DE LLOBREGAT